Elefanthuer Sommer

Elefanthuer Sommer

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Mikk-Line - Elefanthue Sommer
129,95 kr. 77,95 kr.
Mikk-Line - Elefanthue Sommer
129,95 kr. 77,95 kr.
Mikk-Line - Elefanthue Sommer
129,95 kr. 77,95 kr.
Name It - Elefanthue Gurli Gris
99,95 kr. 59,95 kr.
Name It - Elefanthue
99,95 kr. 59,95 kr.
Mikk-Line - Elefanthue Sommer
119,95 kr. 89,95 kr.
Mikk-Line - Elefanthue Sommer
119,95 kr. 89,95 kr.
Vis 7 Elementer af 7 item(s)

Elefanhuer sommer

Elefanthuer bliver typisk brugt om vinteren, men kan også bruges om sommeren som en ekstra beskyttelse hvis dit barn ikke kan tåle solen, er syg og skal sove ude i barnevogn eller andet. Vores udvalg af elefanthuer til sommersæsonen er modeller, som er speciallavet til at kunne bruges om sommeren - og dermed ikke beskytter ligeså meget mod kulde.

Mange tror at elefanthuer kun kan bruges i det kolde sæsoner som efterår, vinter og den kølige tid i fåreret.
Men faktisk er der også elefanthuerne, som er produceret til at kunne bruges i sommerperioden. Tanken med en sommer elefanthuer, et at det er perfekte til børn, som er følsomme over for solen, og skal bruge noget ekstra beskyttelse. En elefanthue til sommer brug, er produceret i meget tyndt stof, som gør den ikke er varm at have på, men blot kun skygger barnet for solens stråler.

Sommer elefanthue til børn

Hvis nogen kom og sagde til dig, at de ville købe en sommer elefanthue til deres barn, hvad ville du så tænke? De fleste ville nok umiddelbart tænke, at det da både ville være fjollet og unødvendigt at gøre – men kan der i virkeligheden være noget om snakken? Sommeren i Danmark er sjældent varm flere uger i træk, og hvis den er, er der ofte vind og blæst, som kan give ubehagelig træk til ørerne. Med en sommer elefanthue til børn kan du komme øre-problemet til livs! Beskyt de mindstes øre og nyd i stedet udelivet i din sommerferie.

Sommer elefanthue til børn på tilbud

Går du med overvejelserne om at købe en sommer elefanthue til dit barn eller til dine børn? Så kan det være en super god idé at kigge efter tilbudsvarer, hvis du vil slippe for at skulle af med alt for mange penge for en sådan sommer elefanthue til børn. Mange forældre bruger store mængder penge på børnene året rundt, nemlig på diverse udstyr såsom skiudstyr til om vinteren og ikke mindst til badeudstyr og meget mere om sommeren. Slip for de helt store omkostninger ved at købe en sommer elefanthue på tilbud.

Tilbuddene kan du finde flere forskellige steder. Hvad med at tage et kig i din lokale sports- og fritidsbutik? Her vil du uden for sæson typisk kunne finde nogle gode tilbud på elefanthuer, som vil gøre sig godt til brug i sommeren. Hvis det ikke er til at finde et godt tilbud i de fysiske butikker, så kan du prøve at kigge på hjemmesider på internettet. Her vil du stort set kunne finde tilbud døgnet rundt og året rundt – helt uden problemer. Der skulle altså være god mulighed for, at du kan finde den perfekte elefanthue til børnene, som kan bruges, når den danske sommer bliver lige kølig nok. Du kan se et udvalg her hos Heaven4kids.

Sommer elefanthue til børn 2020

Du husker nok de gamle dage, hvor børn i alle aldre løb rundt i skolegården med mere eller mindre ens elefanthuer på. Hovedsageligt blev huerne brugt om vinteren og på de kolde dage, men sådan er det ikke længere. Nu er der altså også rig mulighed for at finde en masse tynde elefanthuer, som passer perfekt til sommerens milde vejr.
Selvom de fleste elefanthuer var ens for flere år siden, så er det ikke just tilfældet nu. Elefanthuerne kommer i et hav af forskellige kvaliteter og stofmuligheder, for ikke at glemme de mange mønstre og farver de kommer i. Der er altså rig mulighed for at finde en elefanthue til sommeren, som både passer dig og dit barn perfekt, både når det kommer til funktionalitet, design og anvendelighed. Der er altså ingen grund til at fryse ørerne om sommeren heller.

Køb sommer elefanthue til børn

Men hvorfor kan det så være en god idé at købe en sommer elefanthue? Det er der skam flere gode grunde til – se flere af dem her:

Hold kinderne og ørerne lune – den åbenlyse fordel ved at bruge en sommer elefanthue er, at man kan holde kinderne og ørerne lune, selv hvis der er en skrap vind eller en kølig regn.

Undgå sommerforkølelsen – selvom sommer ofte forbindes med sol og strand, så er det langt fra altid tilfældet i Danmark. Beskyt derfor børnene mod forkølelse og sygdom i sommerhalvåret ved at bruge en elefanthue.

Nyd vejret i alle afstøbninger – nu, hvor vejret ikke altid er det bedste og mest skinnende i den danske sommer, så er det ikke ensbetydende med, at man skal være indenfor hele døgnet rundt. Nyd vejret selv hvis det er lidt vådt og gråt og undgå at blive kold og syg med en beskyttende hue.

Sommer elefanthue til drenge

Skal din kære, seje lille dreng have sig en sommer elefanthue? Det kan måske være svært at vælge hvilken, måske det også kan være svært overhovedet at finde en? Det bedste tip vil være at lede i sportsforretninger eller i friluftsbutikker. Her vil du ofte kunne finde lidt af hvert. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du med garanti finde et bredt udvalg på diverse internetsider. Når du har fundet udvalget, kan det være svært at finde det flotteste design og motiv. Nedenfor her bliver du præsenteret for nogle af de mest populære og sejeste designs til små drenge.

Stjerner, prikker og striber – helt klassiske mønstre går aldrig af mode, og hvorfor skal de ikke pynte på toppen af din søns hoved?

Dyr og væsner – hvilke drenge er ikke vilde med seje dyr og sjove væsner? Måske dinosaurer er et hit – eller hvad med en sej løve eller en nuttet koala?

Maskiner og køretøjer – store traktorer, sjove redskaber og larmende motorcykler – også på en sommer elefanthue vil disse seje ikoner pynte.

Sommer elefanthue til piger

Har du en sød, lille pige – eller flere af dem – som skal have sig en sommer elefanthue til sommeren? Så kan du her blive klogere på de forskellige modeller og valgmuligheder, som du finder på markedet for elefanthuer til pigerne.

De enkle – En af de mest populære elefanthuer til pigerne er de helt enkle i svage og neutrale farver.

De pyntede – Er det en feminin lille pige, du har? I så fald kan du gå efter en elefanthue med fine perler og glitterende glimmer på. Således er du ikke i tvivl om, hvem din pige er af alle børnene på legepladsen.

De sjove og nuttede – Hvis huen skal være lidt ekstra særlig og speciel, så kan du passende gå efter nogle af de sjove og nuttede elefanthuer. Det kunne eksempelvis være en sommer elefanthue med kaninører eller kvaster på.

De farverige og mønstrede – Er du og din pige glad for farver og mønstre? Så frygt ej, det er naturligvis også muligt at finde en elefanthue med netop dét på. Flotte, farverige mønstre vil pynte og gøre huen unik og let genkendelig.