Skisokker

Skisokker

Størrelser
Størrelser
Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
LEGO Wear - Ski Sokker
99,95 kr. 29,95 kr.
LEGO Wear - Ski Sokker
99,95 kr. 29,95 kr.
LEGO Wear - Ski Sokker
99,95 kr. 39,95 kr.
LEGO Wear - Ski Sokker
99,95 kr. 29,95 kr.
LEGO Wear - Ski Sokker
129,95 kr. 51,95 kr.
LEGO Wear - Ski Sokker
129,95 kr. 51,95 kr.
Vis 6 Elementer af 6 item(s)

Skisokker

Skisokker til barnet der ikke vil have kolde fødder, trods vejret. Gå ind på heaven4kids hvor du kan finde lækre LEGO skisokker i høj kvalitet. Skisokkerne kan fås i mange flotte farver. gør dig klar til en hård vinter med det rette ski tilbehør. På heaven4kids kan du få din pakke dagen efter du har bestilt, ved at bestille inden kl. 16.00.

Skisokker til børn

Til vinter og skituren er der brug for gode skisokker til børnene, som er åndbare og samtidig kan holde fødderne varme. Det er derfor vigtigt at forholde sig lidt til, hvilke slags skisokker der vil være gode for børnene. Det er også vigtigt, hvilket materiale de er lavet af. Derudover er det også sjovt for børnene, hvis skisokkerne har farver, og de selv synes, at de ser seje ud.
Hos Heaven4kids.dk finder du et bredt udvalg af skisokker til børn. Her kan du finde skisokker, der er varme og åndbare, og som har den perfekte pasform til datteren eller sønnen.

Gode tilbud på skisokker til børn

Skisokker er uundværlige, når I tager på skiferie. De kan også være rigtig gode at bruge om vinteren, når det bliver rigtig koldt. De kan være rare at have på indenfor, når børnene kommer hjem fra skole. Ellers vil skisokker primært blive brugt til skiferien og i lande, hvor der er meget sne om vinteren.
Når fødderne er i skistøvler en hel dag, kan de nemt blive indelukkede og kolde, fordi de ikke bevæger sig. De er helt stillestående i den lukkede støvle. Dermed er det rigtig vigtigt med skisokker i det rigtige materiale, og som kan holde fødderne varme hele dagen.
Nogle børn er meget varme og har et godt blodomløb. Da kan det være godt med åndbare skisokker, så fødderne ikke bliver for varme i støvlerne.
Hos Heaven4kids.dk kan du finde gode tilbud på skisokker til børn. Du behøver ikke bruge en formue for at finde gode skisokker, du kan sagtens finde nogle til gode tilbud.

Se de nyeste trends til skisokker for børn 2020

For børn er det sjovt, at skisokker ikke blot er sorte, grå eller neutralfarvede. De må gerne have sjove mønstre eller være farverige. Derfor er det nemt at købe skisokkerne på nettet. På den måde kan du og dit barn se de nyeste trends inden for skisokker, og I kan sammen vælge dem, I synes bedst om. På nettet kan du også læse om hvert produkts egenskaber, hvilket materiale det er lavet af osv.
Du får dermed nemt information, som kan gøre dig klogere på dit køb.
Derudover er det også forskelligt fra barn til barn. Nogle børn vil gerne have de mere neutralfarvede, hvor andre elsker farver. Igen er det en god idé at købe sokkerne sammen med dit barn, så I sammen kan vælge dem, de bedst kan lide. Du kan hjælpe barnet med at finde dem, der er lavet af godt materiale.

Køb skisokker til børn

Skisokker skal gerne være lavet af uld. Jo mere uld, des bedre. Merinould er en helt fantastisk kvalitet, og denne slags uld er også åndbart. Det gør også, at sokkerne aldrig rigtig kommer til at lugte. Merinould er dog dyrere end almindeligt uld.
Uldskisokkerne er meget varme og derfor gode til børn, der ikke har så godt blodomløb, ikke så meget sul på kroppen, eller bare ikke er vant til meget koldt vejr.
Hvis skisokkerne hellere skal være tynde og åndbare, så er det værd at gå efter materialerne polyester, polyamid, elastan eller lycra.
Derudover er det godt, at skisokkerne er ergonomiske. Det betyder, at de er lavet til henholdsvis højre og venstre fod. Der er forskel på vores fødder, så der skal også være forskel på strømperne. Hvis de er det, står der R for højre og L for venstre.

Skisokker til drenge

Mange drenge elsker LEGO. Hos Heaven4kids.dk har du mulighed for at købe skisokker til børn fra LEGO. Dette er en rigtig sjov mulighed for drenge, som ofte i forvejen elsker at bygge med LEGO. På den måde vil de elske at få skisokkerne på fødderne.
Drenge kan oftest godt lide at boltre sig og bruge masser af energi i løbet af dagen. De vil dermed måske ikke have brug for de tykkeste uldskisokker, da de hurtigt får varmen, fordi de er aktive. Skisokkerne fra LEGO har både uld, men også elastan og polyamid i sig.

Skisokker til piger

Piger er ofte hurtige til at interessere sig for mode. Derfor kan det også være godt at kigge på skisokkerne sammen, så pigen kan være med til at vælge, hvilket par hun gerne vil have. De skal gerne være farverige eller have flotte mønstre.
Piger fryser ofte lidt mere. Det vil derfor være godt med et par skisokker med meget uld i til piger. Dog er alle børn forskellige, og du kender dit barn bedst og ved, hvad barnet har brug for.