Skiluffer

Skiluffer

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Color Kids - Luffer m/Membran
189,95 kr. 113,95 kr.
Color Kids - Luffer m/Membran
189,95 kr. 113,95 kr.
Reima - Luffer
299,95 kr. 179,95 kr.
Reima - Luffer
299,95 kr. 179,95 kr.
Color Kids - Luffer m/Membran
189,95 kr. 113,95 kr.
Reima - Luffer
299,95 kr. 179,95 kr.
4F - Luffer
149,95 kr. 89,95 kr.
Color Kids - Luffer m/Membran
189,95 kr. 113,95 kr.
4F - Luffer
149,95 kr. 89,95 kr.
Helly Hansen - Luffer
299,95 kr. 179,95 kr.
LEGO Wear - Luffer
249,95 kr. 124,95 kr.
LEGO Wear - Luffer
249,95 kr. 149,95 kr.
LEGO Wear - Luffer
249,95 kr. 124,95 kr.
CeLaVi - Luffer
199,95 kr. 99,95 kr.
Vis 14 Elementer af 14 item(s)

Skiluffer

Skiluffer er en meget vigtig del af din skiferie, fordi er par dårlige skiluffer, giver barnet hurtigt kolde finger, som vil resultere i at jeres lange skidag ikke vil være helt så behageligt som håbet. Lad ikke kolde fingere være en forhindre for dit barn, og find rigtig gode skiluffer på Heaven4kids.dk 

Skiluffer – Hellere lidt for store, end for små.

Det er virkelig irriterende at opleve kolde finger når i skal ud og stå op ski. Ikke nok med at det er rigtig ubehageligt at fryse sin finger, kan et par kolde finger også gøre det sværere at, fokusere sig om skiløbet. Men med et par skiluffer som passer til vejret og omgivelserne, så vil det ikke længere være en udfordring. En vigtig ting at havde fokus på ved skiluffer er pasformen, for hvis fingrene har plads til at bevæge sig i skilufferne, så undgår du at miste alt for meget varmetabet, så heller vælge et par som er lidt for store, end lidt for små.

Skiluffer til børn

Når først fingrene er kolde, så er der ikke meget sjov ved hverken at være på pisten eller lege i sneen hjemme i Danmark. Derfor er det altid en fordel, at du investerer i et par gode skiluffer til børn, om du skal på skiferie med ungerne, eller det danske vejr byder på snevejr i lange baner.
Uden skiluffer vil hænder og fingre nemlig blive nedkølede, hvilket kan give ubehagelige smerter, der får de mindste til at ville ind i varmen igen.
Et par gode skiluffer til børn kan redde skiferien. Derfor bør du gå efter et par gode kvalitetsluffer, som du let finder i vores udvalg her hos Heaven4kids.dk.

Køb dine skiluffer til børn på tilbud

Vores sortiment bliver løbende skiftet ud, så du kan få det sidste nye indenfor tøj og accessories til vintervejret. Du kan derfor altid finde det seneste nye indenfor skiluffer til børn i 2020 i vores flotte udvalg.
Når de nye styles banker på døren, skal vi have lavet plads på lageret, så den nye sæson kan være der. Derfor kan du også gøre et rigtig godt kup, hvis du holder øje med vores ekstra gode skiluffer til børn på tilbud. Vores tilbud er altid i nøjagtig samme høje kvalitet som resten af vores sortiment, du får dem bare til en mere fordelagtig pris.
Særligt til børn kan det være svært at følge med, når de vokser som ukrudt, og tøjet skal skiftes ud til hver sæson. Derfor kan gode tilbud være en smart måde at spare nogle penge, men samtidigt sørge for, at dine børn er godt klædt på både til skiture på pisterne i udlandet og det danske vintervejr. Køb trygt dine skiluffer til børn på tilbud hos Heaven4kids.dk og få kvalitetsluffer til vinter og sne.

Værd at vide om skiluffer til børn i 2020

Et par gode kvalitetsluffer kan blive dit barns bedste ven i koldt vejr. De kan nemlig redde en lang dag i sneen fra at blive en smertefuld, kold og våd oplevelse. Der er nogle parametre, du skal være opmærksom på, når du køber skiluffer til børn i 2020. Derfor har vi samlet nogle gode råd, så du kan vælge den helt rigtige model.

Isolering

Det er selvfølgelig vigtigt, at skiluffer til børn er isolerende, så de små fingre holdes varme. Derfor er luffer også en god løsning sammenlignet med handsker, da fingrene er samlet og derfor kan varme hinanden i luffen. En god isolering er vigtig, så lufferne er behageligt bløde og lune at trække på i koldt vejr.

Vandtæt materiale

Når skiluffer til børn skal bruges på skiferierne eller til vintervejret i Danmark, er det vigtigt, at de er fremstillet i et vandtæt materiale. Hvis først hænderne bliver våde, køles de nemlig meget hurtigt ned i frostvejr. Luffer i et vandtæt materiale sikrer, at dine børns hænder forbliver tørre, selv når de leger sneboldkampe eller bygger huler i den kolde sne.

Vælg den rigtige størrelse

For små skiluffer til børn vil stramme og føles ubehagelige, mens et par for store luffer kan glide af under hektisk leg. Derfor skal du vælge et par luffer i den helt rigtige størrelse, så de sidder til uden at stramme.
I luffer er det en fordel, hvis der er lidt bevægelsesplads til fingrene. Dette giver både et bedre greb, når de små står på ski, men den ekstra luft virker også isolerende. Luften i luffen varmes nemlig op, så fingrene holdes lune selv i frostgrader.

Godt greb

Skal du bruge et par gode skiluffer til børn til pisten, så vælg en udgave, der har et godt greb. I håndfladen skal der gerne være et anderledes slidstærkt og skridsikkert materiale, der både forlænger skiluffernes holdbarhed, men også giver de mindste et bedre greb om skistave.

Køb skiluffer til børn hos Heaven4kids.dk

Hos Heaven4kids.dk har vi et bredt udvalg af skiluffer til børn i alle aldre. Du kan finde mange forskellige modeller, så du kan vælge den helt rigtige udgave til dine børn. Vi forhandler flere forskellige mærker, der byder på hver deres særlige kendetegn og pasforme. Det betyder et bredt udvalg for dig at vælge mellem, når du er på udkig efter et par gode skiluffer til børn i høj kvalitet. Vi forhandler både helt klassiske luffer til de mindste i bløde materialer, men også holdbare skiluffer til børn med velcrolukning og ekstra isolering. Klik endelig på vores skønne udvalg, læs mere om de enkelte produkter, og køb skiluffer til børn hos os.
Det kan være en god ide, at du læser op på størrelsesguider og pasforme, så du får bestilt de helt rigtige skiluffer hjem til de mindste. Vi står også altid klar til at hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores udvalg af skønne ting til de mindste.

Smarte skiluffer til drenge og piger

Hos Heaven4kids.dk finder du skiluffer til piger og drenge i mange forskellige udgaver. Vores sortiment til fordelagtige priser indeholder både helt klassiske luffer og ekstra isolerende udgaver til de ekstra kolde dage på skiferierne.
De klassiske skiluffer til børn er gode både på skiferierne, men særligt også på de kolde dage i Danmark, når der skal laves sneengle eller køres kælk. Skal skilufferne til piger og drenge bruges i mere ekstreme frostgrader, er det dog vigtigt, at de er ekstra isolerende.
Skal I ud på pisterne, så kan det være en fordel, at du klikker et af vores gode par skiluffer til børn med velcrolukning hjem. Disse luffer har en ekstra beskyttende sammensnøring omkring håndledet med velcro, så der ikke kan komme sne ned til de bare hænder. Skaftet er også ofte længere, så skilufferne beskytter ikke kun hånden, men også det første stykke af underarmen.
Du kan også finde udgaver, der er udstyret med refleksbånd. Dette giver ekstra sikkerhed i de tidlige morgentimer eller skumringen, når det kan være sværere at se hinanden på pisterne eller i trafikken.

Få varme fingre med skiluffer til piger og drenge fra Heaven4kids.dk

Du finder både seje skiluffer til drenge og piger i vores store udvalg. Alt efter dit barns præferencer, så har vi helt sikkert en udgave, de vil fryde sig over at tage på. Det er nemlig vigtigt, at de mindste har lyst til at bruge de nye luffer, så de ikke fryser fingrene i snevejr og frost.
Hvis farven er afgørende, så har vi skiluffer til børn i alle regnbuens nuancer. Der skal derfor nok være en farve, der falder både i drengens og pigens smag.
Du kan også klikke skønne skiluffer til børn hjem med flotte mønstre, der vil vække opsigt både på pisten og hjemme i Danmark på kælkebakken. Iøjnefaldende mønster og farver gør det også let for barnet at finde deres egne skiluffer i bunken af vinterovertøj, når de selv klæder sig på.
Af skiluffer til drenge og piger har vi mange forskellige udgaver, hvorfor det kan være en fordel at lade dem kigge med, når du shopper. De vil nemlig sætte pris på at blive inkluderede i valget, så de kan give deres besyv med omkring farver og mønstre.