Skihandsker

Skihandsker

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Color Kids - Handsker
189,95 kr. 149,95 kr.
Color Kids - Handsker m/Membran
189,95 kr. 149,95 kr.
LEGO Wear - Handsker
299,95 kr.
LEGO Wear - Handsker
299,95 kr.
4F - Skihandsker
149,95 kr.
Color Kids - Handsker m/Membran
189,95 kr. 149,95 kr.
Reima - Handsker
350,95 kr. 280,95 kr.
Reima - Handsker
379,95 kr. 299,95 kr.
Reima - Handsker
349,95 kr. 279,95 kr.
Mikk-Line - Handsker
159,95 kr. 127,95 kr.
Vis 10 Elementer af 10 item(s)

Skihandsker

Skihandsker og luffer, så dit barn kan holde fingrene varme. Forkæl dit barn med et par nye skihandsker, så hænder kan holdes varme på en kold vinterdag. Gå ind på Heaven4kids og find et par skihandsker eller luffer i dit barn yndlings farve. Du kan blandt andet finde skihandsker i mærkerne Helly Hansen, Name it, LEGO wear og Reima. Heaven4kids har dag til dag levering og fri fragt.

Skal i på skitur, og leder efter er par rigtig gode skihandsker, så er det mange ting i skal huske at tage op til overvejelse. Hvad behov har dit barn? Og hvilke aktiviteter kommer dit barn til at opleve på skiferien?
Skal dit barn kunne have en stor bevægelse frihed, så er et par skihandsker med fingere, er rigtig godt alternativ, da barnet frit kan bevæge sine finger, selvom handskerne er. Du skal også være meget opmærksom på størrelsen, da handsker ikke må siddet for stram. Sidder handskerne for stram, så vil fingere hurtigt blive for kolde, da fingrene ikke har noget luft at producere varme med.

Skihandsker til børn

Det er langt fra kun på skiferier, der er brug for de bedste og mest polstrede handsker til børn. De danske vintre kan været hårde, og de kan byde på frostgrader døgnet rundt.
Det er afgørende for dit barns sundhed og sikkerhed udenfor, at du vælger overtøj og tilbehør, som matcher vejrforholdene og de personlige behov.
Hos Heaven4kids.dk finder du alt det tøj og tilbehør til børn i alle aldre, som de brug for til de koldeste tidspunkter af året.

Fordelene ved at købe skihandsker til børn på tilbud

Børn har brug for en masse overtøj og ikke mindst tilbehør, så de er forsvarligt klædt på til at lege udenfor flere gange om dagen. Skihandsker er det bedste valg, når det handler om at skabe komfort og frihed hos piger og drenge i vinterhalvåret.
Tynde strikhandsker kan gøre det svært at holde på varmen, og de små fingre og hænder kommer nemmere til at fryse. En af de primære kilder til børns bevægelsesfrihed og trivsel på de kølige årstider er lune hænder.
Dit barn skal kunne lege, rutsje, bygge snemænd, kælke og tage på længere ture. Dette sikres ved at købe det rette overtøj, hue og handsker.
Det kan føre til fald og uheld hos dit barn, hvis ikke din søn eller datter har de optimale gribefærdigheder i hænderne. Når først hænderne fryser, er det svært at holde fast om legetøj, gelænder og styr på cyklen.
Det behøver ikke være nogen tung post på budgettet at skabe den største grad trivsel for dit barn udenfor. Hos Heaven4kids.dk finder du et stort udvalg af tykke kvalitetshandsker på tilbud.
Du kan blandt andet udnytte tilbuddene i disse forbindelser:
• Når du skal have købt flere par skihandsker til søskende
• Når du vil give dit barn det allerbedste tilbehør til vinter
• Når dit barn har brug for ekstra kvalitetshandsker.
Der kan være rigtig mange penge at spare, når du vælger at købe skihandsker til børn på tilbud. Du kan spare op til 30%, som kan være en oplagt anledning, når der er flere børn i husstanden, der skal klædes korrekt på til den kolde, danske vintre.

Sådan vælger du de nyeste skihandsker til børn 2020

Der er flere brands at benytte sig af, når du shopper handsker og vinterudstyr hos Heaven4kids.dk. Sortimentet er dynamisk, da der hele tiden kommer nye produkter til. Hvert år lanceres der nye handsker, som er designet med flere egenskaber eller bedre materialer.
Går du efter de nyeste styles, vil dit barn kunne få masser af glæde af sit vinterudstyr. Den danske vinter byder på skiftende vejrforhold. Den ene dag kan det blæse, og den næste dag kan der falde slud eller sne.
De bedste skihandsker til børn er dem, som er både vand- og vindtætte. Dit barn får større anvendelsesglæde af sit tilbehør, når det afskyr nedbør. Og barnet kan bruge sine handsker i alt slags vintervejr.
Når du skal vælge de bedste handsker, kan du bruge følgende overvejelser:
• Skal det være luffer eller model med ’fingre’?
• Skal tilbehøret primært anvendes til vejrforhold med sne, sjap og slud?
• Hvad er formålet med tilbehøret?
Den største overvejelse handler om model. Til de mindste børn er det praktisk at vælge luffer. Her går det nemt og enkelt med at sikre, at barnet har varme hænder. Luffer ’pakker’ hele hånden ind, hvilken er en fordel for de mindste. Det ville tage tid, hvis du eller personalet i vuggestuen eller børnehaven skulle til at hver en finger sat ordentligt i skihandsken.
Når tilbehøret skal afsky nedbør, skal du forholde dig til vandsøjletrykket. De nyeste skihandsker til børn på det danske marked er fremstillet med et imponerende, højt vandsøjletryk på op til 12.000mm.
Derudover er det moderne vintertilbehør lavet i åndbare materialer, så hænderne ikke bliver fugtige.

Køb skihandsker til børn online

Der er mange fordele ved at købe skihandsker til børn på nettet. Hos Heaven4kids.dk er alt forarbejde gjort for dig med hensyn til information og beskrivelser. Du skal ikke til at søge efter oplysninger om produkternes egenskaber og materialer, da det hele står i produktbeskrivelserne. Der kan være forskellige behov, som skal tages særlig hensyn til, når du køber vintertilbehør til din søn eller datter.
Har barnet generelt en god kropstemperatur, er det værd at købe skihandsker med åndbare effekter. Det er ubehageligt for barnet at få svedige hænder, og det kan lukke huden inde, så der dannes bakterier.
Børn elsker vinter og i særdeleshed, når årstiden byder på sne. Dit barn skal kunne opholde sig udenfor i flere timer á gangen.
Dette stiller krav til vandsøjletrykket. Des højere dette tal er, des bedre vil tilbehør være i stand til at afsky vand. Det har stor, sundhedsmæssig værdi for dit barn, at hænderne ikke bliver kolde og fugtige.
På nettet finder du de skarpeste priser, og du kan tage din søn eller datter med på råd, når de bedste skihandsker skal købes.
Børn er mere motiverede for at bruge deres overtøj og tilbehør, når de har været med til at udpege og købe det.
Det er nemt at sammenligne de mange produktmuligheder, når I sammen kan se billeder af de forskellige handskemodeller.
I kan blandt andet finde skihandsker fra kvalitetsbrands såsom CeLaVi, Reima, LEGO Wear, MiNyMo, Mikk-Line og Name It. Der er således rig mulighed for at kunne finde frem til de par handsker, som matcher dine krav og dit barns ønsker for udseende.

Skihandsker til drenge

Alderen hos din søn har betydning for, hvilken model der skal vælges, og hvilket design der vil være mest funktionelt.
Til de aktive og legeglade børn har det stor, komfortmæssig værdi at vælge skihandsker med langt skaft. Her er tilbehøret designet til at polstre både hænder og underarme. Når børn er aktive på kælke, legepladser og med at bygge snehuler, vil deres tøj og overtøj bevæge sig. Ved at strække arme kan ærmer glide op langs underarmen, og det kan blotte lidt af huden.
Det er ikke alle børn, der selv registrerer, når huden fryser. Hvis barnet opholder sig udenfor i vintertid med bar hud ved håndleddene, kan det føre det fysisk ubehag, og det kan gøre resten af kroppen mere sårbar overfor kulde.
Når forkølelse skal holdes på afstand, gælder det om at pakke barnet så godt ind som muligt. Handsker med langt skaft er designet til at blive trukket udover ærmerne på vinterjakken eller flyverdragten.
Det er en individuel sag, om der købes handsker med elastiklukning eller med velcrorem. Her skal du forholde dig til, hvad formålet med tilbehøret her, og hvor det primært skal bruges. I daginstitutionen kan det være en god idé at vælge handsker med elastiklukning. Disse kan de mindste børn selv tage på med lidt voksenhjælp. Det er effektivt og problemfrit at trække skihandskerne ned over hænderne, og elastiklukning sørger for at holde det beskyttende tilbehør på plads.
Skal handskerne kunne justeres i bredde omkring håndled, kan det være modellerne med velcrobånd, der er det rette valg.

Skihandsker til piger

Du kan bruge de samme overvejelser til køb af handsker til datteren, som gør sig gældende, når det gælder drengene.
Du skal primært vælge handsker, der matcher formål og barnets behov. Der er forskel på, om det er tilbehør til de store børn, som boltrer sig og løber, eller det er handsker til små børn, som sidder stille.
Til de kuldskære piger kan det være en god idé at vælge skihandsker med fleecefor. Når barnet sidder i babyjogger eller barnevogn, er det ekstra vigtigt at sikre komforten. Her er det plyssede for af blødt fleecemateriale med til at sikre, at barnet ikke fryser.
De fleste handsker til vinterbrug er lavet i 100% polyester. Polyester er et fleksibelt og vejrbestandigt materiale, som tåler alt det slid, tilbehøret helt naturligt vil blive udsat for. Handsker vil blive nussede og beskidte. Rebene på gyngen kan være beskidte, og sneen kan have jord i sig. Polyester kan vaskes i maskinen, så hygiejnen omkring barnets hænder holdes i top. Ét er at sikre, at din datter har masser af komfort og bevægelsesfrihed udenfor, noget andet er at sørge for, at hun husker at bruge sine handsker.
Des gladere børn er for deres tøj og tilbehør, des højere grad vil de bruge det. Hos Heaven4kids.dk kan der findes skihandsker til børn i alle regnbuens farver. Om din datter er til et smart, rødt look, eller om hun vil have seje handsker, som matcher en bestemt farve på flyverdragten, er op til hende at afgøre.
Mange af lufferne er lavet i unisex design, så de kan bruges til både piger og drenge.