Regnbukser

Regnbukser

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Reima - Regnbukser
229,95 kr. 137,95 kr.
Reima - Regnbukser
229,95 kr. 137,95 kr.
Reima - Regnbukser
199,95 kr. 119,95 kr.
Reima - Regnbukser
199,95 kr. 119,95 kr.
Reima - Regnbukser
199,95 kr. 119,95 kr.
Reima - Overtræksbukser
379,95 kr. 265,95 kr.
Reima - Regnbukser
399,95 kr. 259,95 kr.
Reima - Funktions bukser
449,95 kr. 224,95 kr.
Vis 8 Elementer af 8 item(s)

Regnbukser

Regnbukser er uundværlige i de våde efterårs måneder, og der findes et væld på markedet. Fælles for dem er at de er lavet i et vand og vindtæt materiale. Kom ind og se vores store udvalg af regnbukser. Vi fører en del af de kendte mærker såsom Ticket to Heaven, LEGO Wear, Mikk-line og CeLaVi.

Regnbukser har rigtig mange fordele, og på grund af disse fordele er regnbukser næsten uundværlige at have liggende klar i klædeskabet. Regnbukser er med til at skåne barnet, fra at blive våd, når barnet enten skal på tur med skolen, børnehaven eller dagpleje, eller blot når de er ude og lege i fugtigt vejr. Regnbukser vejer ikke særligt meget, og fylder ikke meget i taske. De er også let og hurtigt lige at tage af og på, og hvis du vælger regnbukser med elastik i livet, så kan barnet nemt lære selv at tage regnbukserne af og på. Bestiller du regnbukser på en hverdag inden kl. 20.00, vil de allerede blive afsendt samme dag.

Regnbukser til børn

I Danmark er vi kendt for det våde vejr, der gerne ligger jævnt fordele over hele året. Derfor er et godt og holdbart sæt regntøj også et must i garderoben hos børn i alle aldre. Regnbukserne skal gerne være lette at tage af og på, sidde tæt om anklerne og sørge for, at der ikke kommer vand på ben og fødder.
Der findes et væld af forskellige modeller her på siden, så du altid kan finde det, der passer til netop dit barn. Alt efter alder, kan det være ekstra rart at være opmærksom på buksernes pasform, så de ikke ender med at blive hængende i garderoben. Læs mere om de forskellige i det flotte udvalg hos Heaven4kids herunder.

Køb regnbukser til børn på tilbud

Når du handler hos Heaven4kids finder du altid et stort udvalg af forskellige produkter, men også altid varer i alle prisklasser. Det betyder, at vi her har samlet alle de mest populære brands, så du kun behøver at kigge et sted. Det kan naturligvis være fristende at gå på udkig efter gode tilbud eller rabatter – og det finder du også hos os, men vi bestræber os på altid at have fordelagtige og konkurrencedygtige priser på alle produkter.
Når du skal købe regnbukser på tilbud til dit barn, er det en oplagt mulighed for at finde dine favoritter til en rigtig god pris. Når det kommer til regnbukser, er det nemlig ikke altid nok med et enkelt par og derfor kan det være rart med gode priser. Ved at vælge regnbukser til børn på tilbud kan du måske endda være heldig at finde to par til den samme pris, som du normalt ville betale for et par og på den måde sørge for at holde dit barn tørt og komfortabelt hele sæsonen.

Find de lækreste regnbukser til børn anno 2020

Der sker rigtig meget indenfor udviklingen af regntøj og du finder altid det allernyeste blandt vores produkter, når du handler hos Heaven4kids.
Det vigtigste er naturligvis, at regnbukserne er vandtætte – det gælder også, når du køber regnbukser til børn i 2020, men det er langt fra det eneste, der bliver lagt vægt på. I dag kan du læse både om vandsøjletryk, der giver dig en ide om, hvor vandtætte en model er, men også om pasform og åndbarhed. Især til de mindste, der bevæger sig rigtig meget, der det en god ide at vælge en model med seler, hvorimod de ældre gerne vil have noget, der er let at tage af og på.
I alle tilfælde er det rart, at der er mulighed for at lade huden ånde, så der ikke bliver fugtigt og ukomfortabelt inde i bukserne, når de er i brug.
På samme måde findes der også en række forskellige certificeringer, der i 2020 kan forsikre dig om, at de regnbukser du køber, er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og stoffer. Det er en fantastisk sikkerhed for dig, når du shopper til dine børn og derfor tager vi det også meget alvorligt.

Køb regnbukser til børn

Og gerne mere end et par pr barn, for det er en af de ting, der med garanti kommer til at være brug for gennem både foråret, efteråret, sommeren og vinteren. Derfor er det en kæmpe fordel at have et par liggende derhjemme og et par boende i skolen eller børnehaven, så der altid er et par at tage på, når vejret kalder.
Når du skal vælge de helt rigtige regnbukser til dit barn, er der en række ting, der er gode at overveje, inden du bestiller:
• Skal bukserne være med seler eller elastik i taljen?
• Skal der være elastikker til at trække under gummistøvlerne?
• Skal der være for i bukserne, eller skal de være så tynde som muligt?
• Er det vigtigt, at bukserne er åndbare, fordi du har et varmt barn?
Herudover har vi desuden en lang række modeller med lækre mønstre og flotte farver at vælge imellem, så du ender ud med det helt rigtige par – både i pasform og udseende.

Regnbukser til dreng – find de fedeste modeller her!

Når du skal finde det optimale par regnbukser til din søn, skal der helt klart være plads til både fart over feltet og plads til at hoppe i vandpytter uden busker og strømper bliver gennemblødte. Samtidig er det vigtigt, at selve materialet er behageligt at have på og lader huden ånde, mens vandet holdes ude.
Rigtig mange drenge har desuden krudt bagi og der er ikke altid tid til at sikre sig, at tøjet sidder som det skal inden det er tid til en tur på legepladsen. Derfor er det vigtigt at finde et par med den bedst mulige pasform til netop den alder din søn har nu.
Til de mindste er det en fordel at vælge en model med seler, fordi det hjælper bukserne med at blive på deres plads og samtidig også gør, at der ikke er mellemrum mellem jakke og bukser selv om lege bliver lidt vild.
Skal du på den anden side finde et par regnbukser til en større dreng, kan det være en fordel at vælge et klassisk par med elastik i taljen, fordi der er lettere at få af og på og ofte sidder bedre på de større drenge.
Hos Heaven4kids finder du forskellige regnbukser til drenge i en lang række flotte modeller med både mønster og ensfarvet i lækre nuancer. Der er noget for enhver smag.

Regnbukser til pige – enhver prinsesses drøm

Overtøj og især regntøj kan hurtigt blive et diskussionsemne for piger, der gerne vil have noget at sige i forhold til garderoben. Det er der heldigvis en lang række brands, som har fundet ud af og derfor har designet modeller, der er både praktiske og kan opfylde enhver prinsessedrøm på smukkeste vis.
Vi forsøger altid at have et så bredt sortiment som muligt, så der både er de klassiske modeller, men også noget for dem, der gerne vil have noget ud over det sædvanlige. Tag din datter med på råd og find det par, der sørger for, at hun ikke smutter på legepladsen med bare ben i regnvejr, fordi bukserne ikke er flotte nok. Eller find dem, der bare sidder perfekt og er lette at tage af og på.
Et par gode regnbukser til både piger og drenge kan bruges året rundt og sørger for at holde børnene tørre i al slags vejr – også, når der skal hoppes i vandpytter eller siddes i en mudderpøl.