Lange Støvler

Lange Støvler

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Superfit - GORE-TEX Støvler
699,95 kr. 419,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
699,95 kr. 349,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
798,95 kr. 478,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
848,95 kr. 508,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
698,95 kr. 349,95 kr.
Superfit - Vintersko
699,95 kr. 419,95 kr.
Superfit - Vintersko
699,95 kr. 419,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
849,95 kr. 509,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
799,95 kr. 479,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
799,95 kr. 479,95 kr.
Superfit - Vinterstøvler
849,95 kr. 509,95 kr.
Reima - Vinterstøvle
749,95 kr. 449,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
849,95 kr. 509,95 kr.
Reima - Vinterstøvle
399,95 kr. 239,95 kr.
Reima - Vinterstøvle
749,95 kr. 449,95 kr.
Superfit - Sko
649,95 kr. 324,95 kr.
Superfit - Sko
649,95 kr. 324,95 kr.
Superfit - Sko
649,95 kr. 389,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
799,95 kr. 479,95 kr.
Bundgaard - Vinterstøvle
849,95 kr. 424,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
799,95 kr. 479,95 kr.
Reima - Vinterstøvle
749,95 kr. 449,95 kr.
Move By Melton - Støvler
449,95 kr. 269,95 kr.
Superfit - GORE-TEX Støvler
748,95 kr. 373,95 kr.
Bundgaard - Støvler
899,95 kr. 539,95 kr.
Move By Melton - Støvler
899,95 kr. 539,95 kr.
Superfit - Støvler
849,95 kr. 424,95 kr.
Superfit - Støvler
849,95 kr. 509,95 kr.
Vis 28 Elementer af 28 item(s)

Lange støvler

Når de kolde tider er lige rundt om hjørnet, så er det en rigtig god ide at have et par varme, gode og stabile støvler klar til at holder fødderne varme. Her på siden kan du se vores store udvalg af lange støvler, fra kendte mærker. Vi har helt sikkert noget som vil falde i dit og dit barns smag.

Lange støvler

Når vinteren melder din ankomst, kulden trænger sig på, og vintertøjet skal findes frem, oplever forældre til tider at barnet har haft vokseværk i løbet af sommeren, og nu skal til at finde nogle nye vinterstøvler. Hos Heaven4kids.dk, kender vi til udfordringerne ved at børn til tider vokser for hurtigt, og derfor har vi stor fokus på at sælge kvalitet produkter, til en rigtig god pris. Vi har her samlet vores udvalg af støvler, med et langt skaft, til en pris alle kan være med på.

Lange støvler til børn

Selvom de fleste elsker sommer og er vilde med at have sandaler og bare ben, så er det ikke sådan for alle. Nej, nogle elsker såmænd også vinter. Med vinter hører ofte køligt vejr, megen nedbør og ofte kolde vinde, så hvorfor ikke klæde familien godt på med lange støvler til vinteren? Her finder du inspiration og information om køb af lange støvler til børn og baby – så hvorfor ikke lade dig inspirere og blive klogere på de ting, som du bør huske til dit næste køb af støvler til børnene? Her hjælper vi dig på vej!

Lange støvler børn

Når man nævner lange støvler i forbindelse med børn, så får det nu nok de fleste til at tænke på gummistøvler, men der findes altså også andre typer af lange støvler til børn. Se da bare nogle af de forskellige anvendelsesmuligheder og varianter nedenfor her:

Gummistøvler – er perfekte til barnet, der skal lege ude, og det gør de fleste nu nok. Med gummistøvler får du typisk en høj støvle, som lukker vind og vejr ude, selv hvis det regner eller er mudret.

Vinterstøvler – er gode om vinteren, som det ganske rigtigt ligger i ordet. Vinterstøvlen er for mange den varme udgave af gummistøvlen, nemlig en støvle der holder foden varm, mens kulden trænger sig på udefra. Du bliver altså både holdt varm og beskyttet mod regn, sne og blæst udefra.

Læderstøvler – er for de fleste kun til pænere brug. En læderstøvle eller en lakstøvle er super fin til en kjole eller til et par pænere bukser. Skal I til fødselsdag eller ud at spise, så vil denne type støvle gøre sig godt.

Lange støvler til børn er praktiske, og det er der flere gode grunde til. Læs nedenfor nogle af de mest væsentlige grunde til, at det er super praktisk at købe et par lange støvler til dit barn.

Lukker vejret ude – med en lang støvle får barnet den fordel, at støvlen lukker vind og vejr ude. Det betyder, at det ikke er særlig nemt for hverken vind eller vand at trænge ind igennem støvlen, hvis vejret skulle gå hen og blive lidt skidt.

Luner godt – lange støvler er gode mod køligere vejr, da det lange skaft lukker godt til op om foden, anklen og den nederste del af skinnebenet og læggen. Hvis dit barn skal være ekstra godt beskyttet mod kulden, så kan lange støvler med ekstra langt skaft være ekstra godt.

Praktiske i anvendelsen – lange støvler er praktiske i sin anvendelse, da de går langt op over foden og dermed nemt kan dækkes via længden på bukserne, regnbukserne eller overtræksbukserne. På den måde er det næsten umuligt at få sne og mudder i fodtøjet.

Lange støvler til baby

Skal baby med til køligere himmelstrøg eller blot være klar på en kølig vinterdag i Danmark? Hvis det er tilfældet, kan det være en fremragende idé med lange støvler til baby. Ligeså vel at du nok ikke selv er interesseret i at få kolde ankler, så er det heller ikke noget, der bør ske for baby. Netop dette er en god tommelfingerregel, når du vælger lange støvler til din baby. Er det noget, du selv ville finde behageligt? Passer det til babys fod? Passer det til vejrforholdene? Er det i en kvalitet og af materialer, som du kan være bekendt? Er støvlerne lavet til udendørsbrug, eller er de lavet til indendørsbrug?
Mange ting kan du spørge dig selv om, når der skal købes lange støvler til baby, men en ting er sikker: fryse, det skal de mindste ikke – heller ikke når det kommer til lange støvler tilpasset vinterens eller efterårets vejr.

Lange støvler til børn – tilbud

Når der skal købes nyt udstyr til børnene, så kan det være en stor udgift. Det kan tilmed virke super uoverskueligt og være så dyrt, at det er en større byrde end det egentligt føles som velvære og luksus at kunne købe nye, lange støvler til børnene, som de kan blive forkælet med.
Heldigvis behøver du ikke at købe støvler til 900 kr. for at finde gode støvler – der findes heldigvis mange forskellige modeller og mærker, som fås i alverdens prisklasser.
Mange mærkevarer bliver ofte talt op i medierne eller på hjemmesider og i kataloger, men er det i virkeligheden de bedste? Ofte er de dyre og mere anerkendte mærker i besiddelse af god kvalitet og lækre materialer, det er dog ikke altid. I nogle tilfælde sælger de på at være et kendt mærke. Nogle billigere og ukendte brands kan i nogle tilfælde være ligeså gode og endda meget billigere at købe fra ny af. Hvis du alligevel ønsker nogle dyre, lange støvler til dit barn eller dine børn, så kan du gå efter tilbud. Der er stort set altid tilbud på internettet, og du kan se gode tilbud hos heaven4kids.

Lange støvler til børn – billig

Hvis du gerne vil købe nogle gode, lange støvler til dine børn, så er der flere metoder du kan tage i brug, hvis du synes, at prisniveauet er lige højt nok for dig og din økonomi. Læs bare nogle af tipsene og tricksene nedenfor her:

Køb genbrug – du kan være heldig at finde nogle gode, lange støvler til dit barn i en genbrugsforretning. Ind imellem findes der nemlig lækre støvler i god kvalitet, som ikke er i nærheden af at være slidte eller ødelagte. Så det er bare om at smutte ned til din lokale genbrugsforretning, måske du finder noget godt?

Arv efter bekendte – hvis du kender nogen, som har gemt de lange støvler fra deres børn, så kan du måske være så heldig, at du gerne må overtage dem til dine børn.

Gem børnenes udstyr – hvis du allerede har børn i forvejen, og planlægger at få flere, så kan det være en god idé at gemme deres aflagte støvler, måske de slet ikke er så ringe endda?

Tjek nedsatte varer – Tjek nedsatte varer. Det kan godt betale sig at kigge sig lidt om efter tilbud. Heaven4kids har mange nedsatte varer, og dette betyder ikke at gå på kompromis med kvalitet.