Korte Gummstøvler

Korte Gummstøvler

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærke
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr.
Bundgaard - Gummistøvle m. Foer
349,95 kr. 209,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 164,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
199,95 kr. 109,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
Reima - Gummistøvler
249,95 kr. 174,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 149,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 124,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr. 137,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr. 160,95 kr.
Mikk-Line - Gummistøvler
229,95 kr. 125,95 kr.
Bundgaard - Gummistøvle m. Foer
329,95 kr. 197,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 124,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 136,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 174,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvler
449,95 kr. 314,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvler
299,95 kr. 179,95 kr.
Bundgaard - Gummistøvler
279,95 kr. 167,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
249,95 kr. 124,95 kr.
CeLaVi - Gummistøvler
299,95 kr. 209,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvle m....
449,95 kr. 269,95 kr.
Viking Footwear - Gummistøvler
299,95 kr. 149,95 kr.
Reima - Gummistøvler
199,95 kr. 99,95 kr.
Reima - Gummistøvler
199,95 kr. 99,95 kr.
Reima - Gummistøvler
199,95 kr. 99,95 kr.
Reima - Gummistøvler
199,95 kr. 99,95 kr.
Vis 34 Elementer af 34 item(s)

Korte gummistøvler

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det i Danmark at der regner en hel del. Og tit som kommer der rigtig meget regn afgangen. Derfor er det uundværligt med et par gummistøvler, når barnet er i daginstitution, vuggestue eller børnehave. Se vores brede udvalg af korte gummistøvler her på siden.

Kort gummistøvler.

Når den lille i familien skal på tur med børnehave, vuggestuen, dagplejen eller skolen, og regne enten har væltet ned i løbet af natte, eller vejrudsigten melder om regn, vil barnets bedste fodtøj være et par rigtig lækre gummistøvler. Med gummistøvler skal du som forældre ikke bekymre dig om at barnet får våde fødder, imens de er på tur, så du trygt kan sende dem afsted og opleve den store verden. Gummistøvlerne kan fås i mange forskellige varianter, med flotte farver og søde eller fede motiver. Her kan du helt sikkert finde noget som falder både i dit, og dit barns smag.  

Korte gummistøvler til børn

Af praktiske og komfortable hensyn kan de populære gummistøvler, der har afkortet skaft være et rigtig godt valg til dit barn. Når det er sommer, vil det være varmt for barnet at have de langskaftede støvler på, som kan isolere varmen omkring både fødder og ankler.
Der designes og fremstilles flere og flere af de eftertragtede, kortskaftede støvler, som giver piger og drenge i alle aldre mere bevægelsesfrihed til legene udenfor.
Hos heaven4kids.dk er der rig mulighed for, at dit barn kan få de par gummistøvler, som matcher ønsker for look og behov i forhold til pasform.
Du kan finde korte gummistøvler på tilbud. Dette kan være den perfekte anledning til at købe korrekt fodtøj til alle børnene i hjemmet, så de kan lege og opholde sig udenfor og gå ture ved strandkanten.

Fordelene ved at vælge Bundgaard gummistøvler i kort model

Bundgaard er ét af de førende brands på området for praktisk fodtøj til børn. I mere end 100 år har den anerkendte og kvalitetsbevidste fabrikant designet, forfinet og produceret støvler til børn. Virksomheden blev grundlagt tilbage i år 1904 i Esbjerg. Det har alle dage været virksomhedens mission at bruge de bedste, sundeste og mest slidstærke materialer til fremstilling af børnefodtøj.
Virksomheden er iblandt de få brands i Danmark, som specialiserer sig i at fremstille fodtøj til børn fra 0-16 år.

Bundgaard er hele tiden på udkig efter nye materialer, der kan forbedre kvaliteten på deres produkter. Og de er kendt for at være nogle af de førende, når det kommer til innovative designs på børnefodtøj. Funktionelle detaljer og praktiske pasforme, der er udviklet til aktive børn, er dét, der adskiller Bundgaard fra mange af de andre populære og gode fabrikanter af børnefodtøj.
Hos heaven4kids.dk finder du et stort udvalg af både sandaler, sko og støvler fra den stilbevidste, danske virksomhed.

Når du vælger korte gummistøvler til børn fra Bundgaard, er du med til at give dit barn mest sundhed, størst komfort og maksimal støtte. De åndbare og slidstærke materialer sikrer, at dit barns fødder får optimal luft, og de veludviklede designs gør, at barnet ikke får ondt i fødder eller ankler af at bære gummistøvler i længere tid af gangen.
Bundgaard fremstiller fodtøj på børnenes præmisser. Du kan let genkende kvalitetsstøvlerne i det store udvalg, da det er dem, der er lavet i skønne mønstre og flotte farver med smarte detaljer. Dit barn kommer til at bære sundt og moderigtigt fodtøj, når du går efter Bundgaards modeller.

Køb korte gummistøvler til børn online

Korte gummistøvler er et must til børnene. Når der gås ture i naturen på lune tidspunkter af året, og når det skal gå hurtigt med at blive korrekt klædt på til det danske vejr, kan støvlerne komme til at blive en stor hjælp for dit barn.
Der er mange fordele ved at handle støvler med kort skaft på nettet:
• Du kan let finde frem til de rette modeller til dit barn
• Du får unik mulighed for at købe fodtøjet på tilbud
• Du kan spare mange penge, når der skal handles ind til flere børn
• Du får vigtige informationer om pasform, materialer og særlige egenskaber
• Der kan vælges størrelser fra 19-38
• Dit barn kan få smart, sundt og funktionelt fodtøj til lege og ture
Det er en stor fordel for dig, at du hos heaven4kids.dk finder ét af de største produktudvalg af gummistøvler i alverdens designs og udgaver.

Børn er forskellige, og der kan være forskellige behov, når det kommer til at købe fodtøj til dem. Til de aktive børn der elsker at udforske naturen, kan det være en god idé at vælge støvler med elastiklukning i skaftet. Her er der plads til, at regnbukser eller termobukser kan blive trukket godt ned omkring anklerne, uden at barnets bevægelsesfrihed hæmmes.
Har du flere børn, der skal klædes smart og praktisk på til overgangsperioderne, kan du spare mange penge ved at handle korte gummistøvler på tilbud. Du kan finde modeller, der er sat ned i pris med op til 40 %.
Når du køber kvalitetsfodtøj på tilbud, er det kun prisen, du går på kompromis med. Du får samme kvalitet og egenskaber på støvlerne, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris.

Sådan vælger du de bedste korte gummistøvler til børn

Der er flere forhold at være opmærksom på, når de bedste, korte gummistøvler skal købes. Du skal først og fremmest vælge model, der matcher størrelsen på dit barns fødder. Det er afgørende for din søns eller datters bevægelsesfrihed og fysiske trivsel, at støvlerne sidder perfekt til omkring barnets fødder. De må hverken være for store, og de må heller ikke være stramme.
Du kan bruge følgende punkter, når de rette støvler skal købes:
• Størrelse
• Materiale
• Særlige egenskaber (herunder fleecefor, elastiklukning i skaft og markant mønster i sål)
• Sikkerhed (skridsikker sål og reflekser)
• Pris og mulighed for rabat
Sundheden omkring fødderne påvirkes af fodtøjets materialer. Holder dit barn af at opholde sig udenfor i naturen, skal du sikre dig, at de korte gummistøvler tillader barnet at kunne bevæge sig frit, og at fødderne kan ånde.

Ét af de bedste og mest sunde materialer er naturgummi. Dette fleksible, åndbare og slidstærke materiale udvindes fra gummitræer, og det er skabt til at holde i masser af år.
Har dit barn tendens til at have kolde fødder, kan det være en god idé at vælge støvler med fleecefor. Det er mere praktisk at vælge de forede støvler fremfor at købe korte gummistøvler i en størrelse større. Der er flere brands, der fremstiller smarte, forede støvler i kort model. Dit barn slipper for at skulle tage ekstra, tykke sokker på, og det går hurtigere med at gøre sig klar til oplevelser i naturen. Med reflekser på støvlerne højnes sikkerheden for dit barn i trafikken.

Hvorfor vælge korte gummistøvler til børn?

Der er flere grunde til, at de kortskaftede gummistøvler har vundet indpas hos børnefamilier de seneste år. I takt med populariteten er der kommet flere og flere modeller til på markedet, der er lavet med forskellige egenskaber. Dette giver dig mulighed for at sammenligne mellem flere kvalitetsmodeller, så du kan udpege det rette par til dit barn.
Kortskaftede gummistøvler kan bruges til forskellige formål. Det kan være det rette fodtøj, når det skal gå hurtigt med at komme udenfor. Skal der gås ture ved stranden i sommeren, foråret eller efteråret, er det praktisk at kunne klæde børnene optimalt og behageligt på.
Støvlerne kan bruges på forskellige tidspunkter af sæsonen og i varierede terræner, og de kan bruges i forbindelse med transport på cykel eller gåben. Der er flere modeller, som er designet med reflekser på overfladen.
Når du vælger modeller med markant mønster på sålerne, kan barnet bruge støvlerne i våde og fugtige terræner. Skridsikre såler er det rette valg, når støvlerne skal hjælpe barnet med at finde fodfæste i naturen.

Med det store produktudvalg at vælge fra, kan der findes korte støvler, som kan passe til ethvert formål og enhver sæson. Børn foretrækker at bruge fodtøj, som passer til deres stil og ønsker for farver. Uanset om dit barn har en forkærlighed for helfarver eller mønster, kan han eller hun blive klædt korrekt, praktisk og optimalt på til udflugter og leg.

Korte gummistøvler til babyer

Babyer elsker nye oplevelser, og naturen er den bedste måde at få visuelle og fysiske stimuli på. Til de mindste børn kan korte gummistøvler være ekstra praktiske for jer som forældre. Det er lettere at give jeres baby vandafvisende og slidstærke støvler på, og jeres barn kan prøve kræfter med at gå med god støtte omkring fødderne.
Er du på udkig efter lunt fodtøj til de kølige tidspunkter af året, kan korte termostøvler være det rette valg. Termostøvler er ekstra polstrede, og flere af modellerne kan fås med snørelukning. Babyer er aktive, og de har endnu ikke kontrol over deres kropsbevægelser. Det kan betyde, at fodtøj og strømper nemt ryger af fødderne.
Vil du slippe for at sætte støvler på plads igen og igen hos din baby, skal du vælge modellerne med snørelukning i den øverste del af skaftet. Med snører kan du sikre, at støvlerne bliver, hvor de skal hos dit barn.
Foruden Bundgaard kan du finde kvalitetsstøvler fra VIKING Footwear, En Fant og CeLaVi. Det kan være en hjælp for din beslutningsproces at undersøge flere korte gummistøvler, så du kan blive opmærksom på de forskellige muligheder, egenskaber og designs.