Julegave Byttegaranti: Alle varer bestilt fra d. 22 Oktober til d. 24 December, kan byttes frem til d. 11 Januar 2019

Barbie - Sisters' Deluxe Camper

Barbie - Sisters' Deluxe Camper

Barbie Sisters' Deluxe Camper X8410

Barbie og hendes søstre elsker at tage på campingture sammen og med denne 2-i-1 campingvogn kan pigerne endelig drage på den perfekte familieferie! Det stilfulde køretøj kan skilles ad til en mindre bil med plads til to dukker og en hest, imens campingvognen kan åbnes op og forvandles til et stort legeområde, hvor Barbie og hendes søstre kan spise, sove, svømme og meget mere. 

Køkkenet i autocamperen er det perfekte sted at tilberede lækre måltider med ovnen, komfuret, vasken og selv en maskine til at lave varm kakao (til de kolde nætter og kølige morgentimer). Bordet kan foldes ud, hvor pigerne kan spise under en pink lysekrone. 

Efter en lang dag kan Barbie og hendes søstre slappe af i den smukke pool. Vend poolen og den forvandles til et smart bålsted, hvor der kan ristes lækre skumfiduser. Om aftenen kan de lægge sig til at sove i dobbeltsengen eller se en film på TV'et med storskærm. 

Deluxe Camper er designet i en smuk, pink farve (selvfølgelig!) med mange glam detaljer og sjovt tilbehør med bl.a. tallerkner, kopper, mad og skumfiduser på en pind. Når campingturen slutter kan alt hurtigt og enkelt pakkes sammen igen, imens camperen fastgøres til bilen. 

OBS! Dukker og hest medfølger ikke.

  • Alder: Fra 3 år
  • Batterier: Kræver ingen batterier
DAO
Forsendelse KR. 39,- Sendes alle Hverdage indtil kl. 16.00
DAO
Forsendelse KR. 0,- Sendes alle Hverdage indtil kl. 20.00
  • Leveringstid - dag-til-dag
  • Gratis levering - i hele Danmark
  • Returret - 14 dages fuld returret
  • Sikkerhed - godkendt af e-handelsfonden
  • Varenummer - 450459