Julegave Byttegaranti: Alle varer bestilt fra d. 22 Oktober til d. 24 December, kan byttes frem til d. 11 Januar 2019

Levering inden Jul - Seneste bestilling d. 20. December

Bundgaard Støvler

Bundgaard Støvler – Støvler som børn vokser ud af, i stedet for at slide dem op. I over 100 år har Bundgaard lavet børnestøvler og sko, og har over årene bygget en meget stor viden om udvikling af børnesko og støvler. Bundgaard var drevet og ejet af familien Bundgaard i 3. genrationer, indtil det blev solgt til Sanita Footwear. Bundgaard har en filosofi som lyder : Vi vil lave sko som børn vokser sig ud af, ikke som de slider op'' Og den filosofi holder de fast i. Alle deres støvler bliver lavet i slidestærke materialer, som er med til at støvlerne kan holde sig hele vinteren igennem. Bundgaards vinterstøvler kan fåes både med og uden foer, men fælles for de fleste modeller er at de har Bundgaard TEX i hele støvlen, som er med til at at holde små børnefødder varme og tørrer. 

Størrelse
Vis Alle Str. 19 Str. 20 Str. 21 Str. 22 Str. 23 Str. 24 Str. 25 Str. 26 Str. 27 Str. 28 Str. 29 Str. 30 Str. 31 Str. 32 Str. 33 Str. 34 Str. 35 Str. 36 Str. 37 Str. 38 Str. 39 Str. 40 Str. 41 50 56 L M S XS
loading

Bundgaard Støvler – Så er der plads til at hoppe i vandpytter. Bundaard har et motto som hedder. Vi laver sko, som børnene skal vokse ud af, ikke sko der slides op'' Og bundgaard støvler lever op til det motto. Støvler er har en naturlig pasform, der giver en stor bevægelsesfrihed til alle voksende børnefødder. Bundgaard støvler er designet til at at dagligt brug, derfor er det vigtig for dem at der er plads til udvikling i deres støvler, og plads til at børn kan vokse. Støvlerne er desuden lavet af naturgummi, som er et slidstærk naturmaterialer. Bundgaard støvler er velegnet til aktive børn, som elsker at opholde sige udenfor, i al salgs vejr, da Bundgaard støvler vil holde barnet fødder tørrer og varme. På heaven4kids.dk kan du finde en stort valg af støvler fra Bundgaard.