Julegave Byttegaranti: Alle varer bestilt fra d. 22 Oktober til d. 24 December, kan byttes frem til d. 11 Januar 2019

Levering inden Jul - Seneste bestilling d. 20. December

Bundgaard Hjemmesko

Bundgaard hjemmesko – Udviklet til de første skridt. Navnet Bundgaard stammer fra en familie, som havde Bundgaard som efternavn, og det er her mærke navnet kommer fra. Bundgaard startede med at producere sko da de i år 1904 overtog fabrikken Therkildsen sko, og fabrikken forsatte i familien i 3 generationen, indtil Sanita Footwear overtog produktionen. Bundgaard hjemmesko og pre walker er en rigtig god alternativ hvis dit barn er ved at lære at gå. Bundgaard designere nemlig skoen så den formere sig efter barnets fod, og giver dem den støtte de har brug for at udvikle en sund fod, og balance. Det tager i gennemsnit Bundgaard 3-4 timer at sy et par Prewalker, da der er 19 små dele, som bliver syet samme på maskine. Bundgaard ligger meget vægt på at hjemmeskoen ikke skal påvirke barnets fodudvikling, men at barnets udvikling skal påvirke skoen, så den får den helt rigtig pasform.

Størrelse
Vis Alle Str. 19 Str. 20 Str. 21 Str. 22 Str. 23 Str. 24 Str. 25 Str. 26 Str. 27 Str. 28 Str. 29 Str. 30 Str. 31 Str. 32 Str. 33 Str. 34 Str. 35 XS
loading

Bundgaard Hjemmesko - Ovenfor findes vores udvalg af Bundgaard Hjemmesko. Klik evt. på Hjemmesko for at se alle vores kvalitets produkter eller klik på Bundgaard for at se alt i sko, støvler, gummistøvler og meget mere fra Bundgaard. I menuen til venstre vælges andre kategorier og mærker. Husk vi har dag til dag levering - Telefonisk kundeservice - Danmarks bedste priser - En venlig og fair betjening. Bestil Bundgaard Hjemmesko Online i dag inden. kl. 20.00 og varen sendes med det samme i dag. Danmarks bedste priser på Hjemmesko.