Julegave Byttegaranti: Alle varer bestilt fra d. 22 Oktober til d. 24 December, kan byttes frem til d. 11 Januar 2019

Levering inden Jul - Seneste bestilling d. 20. December

Bundgaard Gummistøvler

Bundgaard Gummistøvler – Gummistøvler lavet af natur gummi. I 1904, overtog familien Bundgaard fabrikken Therkildsen sko, og begyndte at producere deres eget mærker, som vi i dag kender som Bundgaard. Fabrikken blevet drevet af familien Bundgaard i 3. generationer, inden det blev solgt til Sanita Footwear, som har først navnet og mærket videre, og producere til en pris, alle kan være med på. Det produkt Bundgaard er mest stolt over, er deres Gummistøvler. Bundgaard kalder selv deres gummistøvler for perfekte, på grund af deres gummistøvle-støbeform. Mange har prøvet at lave kunsten efter, men det er endnu ikke nogen som har kunne overgå Bundgaards Gummistøvler.  Alle Bundgaard gummistøvler bliver produceret i naturgummi, som gør at det er meget slidstærke, og har en længere holdbarhed. Bundgaard Gummistøvler kan fås både med og uden foer, så uanset hvad tid på året det er, så vil Bundgaard Gummistøvler altid hold dit barns fødder varme og tørrer, hele året rundt.

Størrelse
Vis Alle Str. 20 Str. 21 Str. 22 Str. 23 Str. 24 Str. 25 Str. 26 Str. 27 Str. 28 Str. 29 Str. 30 Str. 31 Str. 32 Str. 33 Str. 34 Str. 35 XS
loading

Bundgaard Gummistøvler - Ovenfor findes vort store udvalg af Bundgaard Gummistøvler. Klik evt. på Gummistøvler for at se alle vores kvalitets gummistøvle produkter eller klik på Bundgaard for at se alt børnesko & sandaler fra Bundgaard. I menuen til venstre vælges andre kategorier og mærker. Hos heaven4kids.dk er der altid hurtig og gratis levering, fri fragt på alle ordre med gLS . En venlig og fair telefonisk kundeservise samt Danmarks billigste online priser på Bundgaard Gummistøvler. Vi er en E-mærket webshop og vi sender ordre på alle hverdage frem til kl. 20.00 med levering efterfølgende hverdag.