Cookies gør at Heaven4Kids.dk fungerer korrekt. Ved at klikke på X accepteres brugen af cookies - Læs evt. mere

Spar: 199,95 kr.

Barbie - 3in1 Dream Camper and Accessories

2006440
1.099,95 kr.
899,95 kr.
Inkl. moms
På Lager

Barbie  3in1 Dream Camper and Accessories GLH93 har følgende egenskaber: Indeholder farlige dele for småbørn fra 0-3 år, Figurer Medfølger ikke.

  • GLH93

  • Farve: Multi
  • Alder  fra 3

  • Køn: Piger

  • Dukker ikke inkluderet.

  Med Barbie 3-i-1 Dream Camper kan du tage på eventyr! Du kan konvertere alt, og det indeholder skjulte overraskelser. Når det er tid til at udforske, skal du løsne fronten på RV'en, og du har en fire-personers pickup truck. Se under lastbilens bagsæde, så finder du en båd! Og når du har fundet en dejlig campingplads, kan du gøre autocamperen til et legesæt med plads nok til at spise, sove og lege med fire dukker. Fold den ene side ned, og du har din egen swimmingpool: fold den anden side ned, og du vil se et flot campingkøkken til lækker udendørs madlavning. Imellem er der et boligareal, hvor du kan slappe af. Hvis du også åbner bagpanelet, finder du et badeværelse med pop-up-bruser, et toilet og et badeværelsesskab. Inkluderer 50 tilbehør. Dukker ikke inkluderet. Leveres i fuldfarveboks. Velegnet til børn fra 3 år.

Dette produkt er CE mærket. Når en fabrikant CE-mærker et produkt, erklærer han på eget ansvar, at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. Dermed garanterer han, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). EØS dækker EU samt Norge, Island og Liechtenstein.
CE